sâmbătă, 16 iunie 2007

Fati telefonul tau V360 un iPod Shuffle

Transforma telefonul tau V360 intr-un iPod Shuffle cu clapeta inchisa

Cu YuetMod v1.5, iti poti transforma telefonul rau V360 intr-un iPod Shuffle.
O sa folosim Playerul Motorola din meniul multimedia,in loc de iTunes.Normal putem activa toate functiile unui iPod Shuffle,exceptant functia playng Podcast.

Ce este un iPod Shuffle?
iPod Shuffle este un Player pentru redarea muzicii cu casti,dar fara ecran.Reda sunetele aleatoriu.Poti folosi butoanele de pe el pentru a scapa de o melodie,stop redare si pauza & rezumarea redari.Normal poti sa ajustezi si volumul.

Care sunt pasii?
1. Copiaza sunetele in /b/mobile/audio pe card prin cablul USB sau bluetooth;
2. Creaza "Playlist" pentru toate sunetele;
3. Selecteaza Playlist-ul,apasa "Meniu" dupa selecteaza "Setari Sunete" Seteaza "Auto Repetare" si "Shuffle" activat.
4. Conecteaza castile la telefonul tau V360.

Cum sa pornesc redarea melodiilor?

1.Apasa "Smart Key" (Tasta inteligenta) de cateva ori pana intra in meniul Comenzilor Rapide,Dupa care selecteaza "Sound".
2.Selecteaza Playlist-ul dupa care mai apasa odata "Smart Key" (Tasta inteligenta) pentru redare.Ecranul exterior va fi un ecran gol,dar este mai bun decat iPod Shuffle,care nu are nici un ecran.Am denumit acest ecran "Ecranul player-ului de sunete"
3. In "Ecranul player-ului de sunete",apasa Tastele de volum pentru ajustarea volumului.
4. In "Ecranul player-ului de sunete", Apasa si tine apasata tasta de Voce (Voice key) pentru a stopa redarea melodiilor.
5. Apasa butonul de la casti pentru a derula melodiile.
6. In "Ecranul player-ului de sunete" apasa tasta inteligenta (Smart Key) pentru a ascunde "Ecranul player-ului de sunete" si a intra in "Comenzi Rapide" ,apasa si tine apasata tasta de Voce (Voice Key) pentru intoarcerea la ecranul normal unde sunt afisate ora,data,bateria,semnal.
7. Daca nu aveti nici o comanda vocala inregistrata in agenda telefonica poti sa pui pauza/rezumarea redarii melodiilor.Dute in "Ecranul player-ului de sunete" ,apasa Tasta de Voce pentru a pune puaza.Apasa si tine apasat Tasta de Voce pentru a rezuma redarea melodiei respective.

Aceasta este functia V360-ului meu, aceasta o utilizez cel mai des. Bucurate de ea!

0 comentarii: