marți, 8 mai 2007

Transferarea fişierelor din computer în telefon

Cum să transferaţi fişiere din calculator în telefonul P2K Motorola

Această întrebare a fost destul de des întâlnită prin forum-uri, aşa că acest post este necesar. Există câteva modalităţi de copiere a fişierelor, precum mp3-uri, imagini etc., pe telefon.

Copierea pe cardul de memorie
Dacă aveţi un card de memorie (Trans-Flash - TF) în telefon, puteţi conecta telefonul la calculator ca dispozitiv de stocare şi să copiaţi fişierele în dosarele de pe card. Înainte de a conecta telefonul la calculator va trebui să setaţi conexiunea usb implicită în Setări USB pe „Card memorie”.

Transferul de fişiere prin bluetooth
Dacă aveţi bluetooth pe telefon şi pe calculator, puteţi seta telefonul ca dispozitiv bluetooth în calculator, şi apoi să copiaţi fişiere prin bluetooth. Nu uitaţi să activaţi bluetooth-ul pe telefon. Pentru utilizatorii de Mac vor fi folositoare următoarele ghiduri:
Configurarea unui telefon cu bluetooth pe Mac, şi
Folosiţi telefonul ca un hard-disk prin bluetooth

Transferul de fişiere folosind programele p2k
Pt. a folosi un program P2K, precum P2KTools, va trebui mai întâi să instalaţi driverele P2K. Apoi, în meniul telefonului, la “Setări USB” selectaţi modul „Conexiune date/fax”, şi conectaţi telefonul la un port usb. Telefonul ar trebui să fie detectat de P2KTools; acest program poate explora sistemul de fişiere al telefonului, şi copia fişiere în telefon şi de pe telefon pe calculator.

Descarcă:
P2KTools: [4shared] [filecloud] [mofile]

0 comentarii: