joi, 10 mai 2007

Folosiţi telefonul ca un hard-disk prin bluetooth

Folosiţi telefonul ca un hard-disk prin bluetooth pe Mac

Mac-ul are un suport foarte bun pentru dispozitivele bluetooth. Este foarte uşor să transferaţi fişiere între un telefon Motorola şi un Mac. În acest post se arată cum puteţi folosi un V360 ca un hard-disk prin bluetooth, cu clapa închisă.

Paşi:

1. Dacă bluetooth-ul de pe telefonul dumneavoastră este întotdeauna pornit, săriţi acest pas. Dacă nu, şi aveţi un MP Yuet pe telefon, folosiţi meniul accesibil cu clapa închisă pentru a porni bluetooth-ul

2. Ar trebui să vedeţi un icon bluetooth în Menu bar. Dacă nu, mergeţi la "System preferences" -> "Network" -> "Bluetooth" -> "Bluetooth Modem" şi bifaţi opţiunea "Show Bluetooth status in menu bar".


3. Efectuaţi un clic pe iconul bluetooth şi alegeţi "Browse Device..." (presupunând că aţi configurat deja telefonul; dacă nu, alegeţi "Setup bluetooth device" şi urmaţi paşii pentru configurare).


4. Selectaţi dispozitivul bluetooth şi alegeţi "Browse".


5. Acum puteţi vedea dosarele de pe telefonul dumneavoastră. În această fereastră puteţi explora/transfera/şterge sunete/imagini/secvenţe video în memoria telefonului şi pe cardul de memorie. În acesta din urmă puteţi de asemenea crea dosare şi răsfoi/transfera/şterge orice tipuri de fişiere.


Acest lucru este foarte convenabil, deoarece nu este nevoie să atingeţi nici un buton de pe telefonul dumneavoastră. Telefonul dumneavoastră cu bluetooth este un excelent hard-disk portabil wireless pentru fişiere mici, cel puţin pentru utilizatorii de Mac.

0 comentarii: