duminică, 10 iunie 2007

Detecteaza ca "S blank neptune LTE2" prin fleshuire

Detecteaza ca "S blank neptune LTE2" prin fleshuire pentru V360/L7 R4513 08.A0/08.D0 de catre cei de la forov360.

Daca ati vazut postul meu despre "Repair S blank neptune LTE2",stiti ca incerc sa gasesc o cale pentru a fi detectat telefonul ca "S blank neptune LTE2" prin fleshuire cu un MP special. Acum cei de la forov360 au facut unul si a fost testat cu V360. Cred ca ar trebui sa mearga si pentru L7 cu bootloaderul 08.D0 , dar faceti asta pe riscul vostru.

Programe necesare:
1. P2K Easy Tools v3.9 cracked
2. RSD Lite

Pasi:

1. Descarca fisierul corect pentru fleshuire in functie de versiunea bootloaderului;(descarca de pe linkul din sfarsitul acestui post) (poti verifica versiunea bootloaderului stingand telefonul dupa care apasand tastele * si # si tasta de deschidere in acelasi timp.)

2. Deschide RSD Lite si deschide telefonul in modul de fleshuire facand acest lucru prin stingerea telefonului apasand * si # si tasta de deschidere in acelasi timp)

3. Conecteaza telefonul la computer prin USB ; Deschide fisierul de fleshuire cu RSD Lite dupa care apasa butonul "Start".

4. Asteapta pana procesul de fleshuire este complet,dupa care telefonul va incerca sa se restarteze dar nu se va aprinde cum ar fi de asteptat.

5.Deconecteaza cablul USB din telefon;Scoate bateria timp de 15 secunde.

6.Conecteaza cablul USB la telefon, FARA BATERIE si va spune "Unknown device"

7.Deconecteaza cablul USB,puneti bateria la loc in telefon.

8.Deschide "Device Manager" din computerul tau (Click dreapta pe "My Computer" dupa care click pe "Manage") si conecteaza cablul USB la telefon. Va fi detectat ca "Flash Interface").

9.RSD Lite va detecta telefonul ca "S Blank Neptune LTE2".Daca nu va fi decectat ,incerca pe un alt port USB si repetati pasii 5-8.

10.Inchideti RSD Lite.

11.Urmeaza partea 2 sau partea 3 din acest ghid,depinzand de ce vreti sa faceti : sa scoti firmware-urul sticky sau sa iti decodezi telefonul.

Daca Acesta metoda nu functioneaza pentru tine, incearca Ghidul Usor al lui Yuet pentru a obtine "S Blank Neptune LTE2"

Multumiri:
Tutorialul original de poate gasi aici in limba spaniola pe forov360.com . Toate multumirile lui Arkangel (Cristian Hinz) r3drum (Brian N Haslop) si Lukas de pe forov360 pentru fisierul de fleshuire din aceasta metoda!
Multumiri lui Sara'h Angel pentru traducerea in engleza.

Descarcare:
Fisierul de Fleshuire pentru versiune de bootloader 08.A0: [4shared]
Fisierul de Fleshuire pentru versiune de bootloader 08.D0: [4shared]

4 comentarii:

6 august 2007 la 01:53 Unknown spunea...

"4. Asteapta pana procesul de fleshuire este complet,dupa care telefonul va incerca sa se restarteze dar nu se va aprinde cum ar fi de asteptat."

La faza asta mie imi apare error 84 si se reseteaza telefonul si revine cum a fost.

24 septembrie 2007 la 17:43 ilie nicusor spunea...

De unde descarc si eu un program pentru decodarea unui motorola v360

26 noiembrie 2007 la 23:20 Anonim spunea...

eu nu mai inteleg nimik ... am un motorola v360v .. cu bootloader 09.02... cel mai pacatos bootloader ever ... R4513.. problema mea este . .ca am inteles .. cam cum se face .. dar aici e o mare problema.. eu nu am cum sa fac telu sa fie detectat ca si S blank neptune LTE2 deoarece fisierele nu sunt pentru BL meu .. iar ca sa fac downgrade de bootloader nu pot. .caci nu sunt in starea de S
blank neptune.... deci aici e confuzie mare. .o greseala .. nu am cum face downgrade ..
am deja RSD lite v4.1, si am si programul de flash .. inclusiv toate versiunile ale lui yuet ..da nu pot face nimik .. si nici aici nu am gasit raspunsul.

care tovaras vrea sa ma ajute .. e rugat . .sa ma contacteze pe turlacuandrei@yahoo.com

23 iunie 2010 la 02:06 danutzzzofcs spunea...

Salut ..nu stiu daca am postat unde trebuia dar am o problema cu telefonul meu v360 bootloader 09.02.Lam resoftat de cam 2 luni cu MP diabolik53 toate bune si frumoase pana cand a inceput sa mi se inchida si sa mi se deschida singur,mai ales cand primeam un apel.Am umblat pe la energeting (nu stiu exact cum se scrie) si mia aparut ceva pe ecran niste randuri alb cu portocaliu cu un scris de genu FTS....tra la la si niste coduri(niste stelute(*),cifre,litere)care se schimba incontinuu ,iar ca titlu este FTS.Am incercat sa-i scot bateria si sa-l repornesc gadindu-ma ca va reporni normal dar nu mai merge ecranul.Telefonul este setat in mod "card memorie" deci nu il pot resofta din nou.Mentionez ca in pot pune in mod bootloader. Il mai pot repara?